Gratis online training: Vuurvliegje – Maak je leven lichter

Soms is het leven één groot feest en gaat alles goed. Zonder moeite. En soms gaat het even wat minder goed en kun je wel een lichtpuntje gebruiken. Het goede nieuws is dat jij dat lichtpuntje zelf kunt zijn. Word je eigen vuurvliegje en breng een lichtje in je eigen leven en in dat van anderen.

De cursus hoort bij het boek Vuurvliegje, maar ook zonder het boek kun je deelnemen. Deelname is gratis. Nodig vooral ook anderen uit om mee te doen.

Heb je er wat aan gehad? Laat het me weten, dat vind ik altijd leuk om te horen! Stuur een mailtje naar: training@vuurvliegje.info En het is natuurlijk ook fijn als je besluit het boek te kopen 🙂

Deze online training is géén vervanging voor een goed gesprek of voor het zoeken van hulp. Gaat het niet goed met je? Praat met familie, vrienden of zoek professionele hulp. Niks om je voor te schamen, we lopen allemaal wel eens vast.

Kijk voor meer informatie over het boek op deze site en over de auteur op www.zebra-fabiek.nl

Meld je hier aan:


FAQ

Waarom is deze training ontwikkeld?
In mijn dagelijks leven ben ik coach en trainer en ondersteun ik mensen als ze zijn vastgelopen in hun leven. En als ik dan zie dat ze zich beter gaan voelen en in beweging komen: dat is het mooiste wat er is! Soms willen mensen liever zélf aan de slag en omdat ik deze opdrachten en verhalen toch heb liggen, wilde ik ze graag delen. Gewoon omdat het kan. Veel plezier ermee!

Hoe werkt het?
Je kunt je met je e-mailadres aanmelden voor de online training, dan ontvang je 7 weken lang elke week een mail met een verhaaltje en een kleine opdracht die je zelf kunt uitvoeren. Je kunt je tussentijds uitschrijven als je niet meer mee wilt doen.

Is het echt gratis?
Ja, het is echt gratis. Geen addertjes onder het gras, geen kleine lettertjes.

Ik wil graag in gesprek over de resultaten van de training. Kan dat?
Jazeker. Bij de zebra-fabriek werken ervaren coaches die je graag verder helpen. www.zebra-fabriek.nl

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van nieuwe trainingen en ontwikkelingen. Kan dat?
Ja, dat kan. Dan moet je even een mailtje sturen naar training@vuurvliegje.info.

Ik heb ideeën hoe de training beter kan!
Nou, kom maar op! We horen graag van je: training@vuurvliegje.info